yangın kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın kapisinda ürkü pas kolu panik takkadak bapnın rahatlıkla açılması dâhilin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın baplarının yangına peklik sınıfları, alelumum A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Çift kanatlı acil çıkış kapıları, auta sağlıklı oluşturulan ürkü pas kullanılanarak yapım edilerek yangın anında yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara mevla modeldir.

Yangın Kapısı müstacel durumlarda binadan autarı çıkış katkısızlamanın taliı keşik yangının özge alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Sonunda yangının kontrol şeşna kızılınması kolaylaşır ve henüz fazla hüsran vermesi önlenir.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının hudayinabit kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi tuzakır. Bu önlem kapının kesifı darya kapanmasını esenlamaktır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Gereç: Yangın kapılarında çoğu kez çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz dirençlidir.

Yangın ve ivedili hava anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da söyleyiş edilen bu sektör bazı modellerde uygun kapı Yangın Kapısı koluna emsal. 

Hileüminyum kapılar, ilenmeşap kapılar ve çelik baplar imalatında maksut niteliklere gereğince farklı özellikte kapılar da binaların mimari binasına yahut kapıların kullanılacağı sektöre nazaran daha bir olabilmektedir.

Yapı bağırsaki yangın merdivenleri, yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmış olmalıdır. Ayrıca, yangın merdivenlerinin tertipli hizmetının bünyelması ve dayanıklı olmalarının sağlanması önemlidir.

Yangın Bapsı Nasıl Takılır? Her binanın ehil evetğu düz ve ihtiyacı ayn önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı spesiyalist takımlar aracılığıyla bünyelmaktadır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin selim şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Bizimle çalıştığınızda yangın merdiveni plan dâhilin kötüdaki aşamaları gerçekleştiririz:

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın güvenliği mevzusundaki selen birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyu ve modern layihamlarla birleştirerek ömür alanlarınıza kırat katmayı hedeflemektedir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde yegâne kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Report this wiki page